top of page

Om os

Carpenter

V.B.Byggeindustri A/S laver primært hoved- og fagentreprise opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde. Men vi råder over en del andre kompetencer internt i firmaet, hvilket gør arbejdet med større enterpriser mere fleksibelt. Og alle vore ansatte står klar til at løse såvel store som mindre byggeprojekter.

Vi leverer kvalitetsarbejde til offentlige institutioner, virksomheder samt private bygherrer.

Carpenter at Work

Hvert byggeprojekt får tildelt en fast byggeleder.

Hos os er du sikker på en fast styring af dit byggeprojekt. Når samarbejdet starter, sætter vi en af vore byggeledere til at styre sagen fra start til slut. Hermed ved du altid hvem du skal kontakte, hvis der er spørgsmål under projektets gennemførelse.

Glazier During Work

Vores afdeling ”Håndværker Service” udfører arbejde for private bygherrer og er specialister i taglægning.

Store renoverings- eller ombygningsarbejder eller mindre opgaver som f.eks. udskiftning af vinduer og døre – vi er altid klar til at give dig et godt tilbud.

Vi er medlem af Dansk Byggaranti, som giver dig sikkerhed for, at arbejdet altid afleveres i orden og i henhold til gældende regler.

Medarbejdere med stor stolthed for deres fag.

Vi tager sikkerhed og arbejdsmiljø seriøst.

Hvert byggeprojekt får tildelt en fast byggeleder.

DI Dansk Byggeri RGB.png

Vi er medlem af "DI Dansk Byggeri"

Vil du være sikker på at få udbedret eventuelle fejl og mangler, uden at du lider økonomisk tab, er det ikke ligegyldigt hvilken virksomhed, du har valgt.

Kun virksomheder, der er medlem af DI Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garantiordningen.
 

Byg_Garanti_DI_outl.png

Et sikkerhedsnet for private forbrugere

Byg Garantiordning er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien dækker i fem år, efter arbejdet er færdigt.

logo-enrigtigmaler%20kopi_edited.png

Garantiordning for privatpersoner

Som medlem af Danske Malermestre er du som privatperson dækket af vores fælles garantiordning, hvis vi mod forventning ikke skulle aflevere et ordentlig stykke arbejde:

energivejlederenlogo-300x52.jpg
Carbon20 logo NY 2.png
TA LOGO_hvid afstand.jpg
Lynge-logo.jpg
bottom of page